Personeelstrainer lost uw personele puzzel op!

Personeelstrainer is opgericht in 2011 door Jola, die een passie heeft voor de ‘wereld’ van verschillende culturen, effectieve communicatie en het leiderschap.

Wij bieden een cursusaanbod in 7 talen aan en zorgen daarmee voor betere communicatie en samenwerking binnen de multiculturele organisaties.

In 2021 heeft Bart, Jola’s zoon, zijn eerste stappen binnen Personeelstrainer B.V. mogen zetten. Sindsdien coördineert hij de trainingen en fungeert hij als de verbindende factor tussen onze trainers en onze klanten.

Bart zorgt ervoor dat de geplande cursussen tijdig bevestigd worden en is tevens uw contactpersoon voor aanvragen met betrekking tot taallessen en de cursussen gerelateerd aan de veiligheid op de werkvloer. Maar ook voor andere specifieke vragen kunt u bij hem terecht. Bart heeft de materie rondom deze cursussen eigen gemaakt en kan uw vragen uitstekend beantwoorden, waardoor Jola zich meer kan richting op haar taken en de ontwikkeling van uw mensen en nieuwe diensten.

Wij hechten enorme waarde aan het welzijn van álle medewerkers en geloven we dat de ondernemers er baat bij hebben goed voor hun medewerkers te zorgen!

We hebben dit platform opgezet om organisaties de gelegenheid te geven aan een sociaal veilige werkomgeving te werken en ervoor te zorgen dat álle werknemers zich veilig en prettig voelen. Hiermee helpen we u als ondernemer het vertrouwen en de integriteit in uw organisatie te vergroten en zodoende de werksfeer in uw organisatie te verbeteren.

Dit doen we samen met ons netwerk van professionals die u niet alleen in de Nederlandse taal , maar ook de taal van uw internationale medewerkers kunnen ondersteunen, adviseren en helpen.

Deze diensten bieden we momenteel aan in 4 talen, en we streven ernaar om deze diensten eind 2025 in alle 7 talen aan te kunnen bieden. Hiervoor zijn we op zoek naar de ervaren professionals die naast de Nederlandse taal ook de Hongaarse, Bulgaarse en/of de Roemeense taal beheersen.

Hieronder vindt u meer info over de mensen die we, samen met u, voor uw organisatie kunnen inzetten.

Ons team

Oprichtster: Jola

Jola woont meer dan de helft van haar leven in Nederland . Na het behalen van haar NT II diploma op het hoogste niveau, heeft ze haar HBO-studie Personeelsmanagement afgerond, gevolgd door de HBO-opleiding Opleidingskunde. Daarnaast is ze een gediplomeerd en geregistreerd externe vertrouwenspersoon bij de Landelijke Vereniging Vertrouwenspersonen.

Haar interactieve manier van trainen heeft een grote impact en is door haar overgedragen aan de trainers die nagenoeg altijd een training op maat proberen te geven.

Om de interactieve manier van werken verder te ontwikkelen, heeft Jola de LEGO® SERIOUS PLAY® opleiding gevolgd en is ze gecertificeerd als facilitator en designer bij de Association Of Master Trainers in the LEGO® SERIOUS PLAY® Method.

Opleidingscoördinator: Bart

Bart is sinds 2021 werkzaam voor het bedrijf en heeft plannen om in de verre toekomst Personeelstrainer op zijn eigen manier voort te zetten. Bart wil graag de moderne aanpak die aansluit bij de jongere generatie combineren met de traditionele manieren van opleiden en zorgen, zodat de diensten die zijn moeder jarenlang met zorg heeft ontwikkeld waardevol blijven voor de klanten, ook in de toekomst!

Trainers: Onze veiligheidstrainers en docenten zijn opgeleid en gecertificeerd door de juiste instanties. Uiteraard hebben ook onze taaldocenten de juiste opleiding gevolgd en de benodigde certificaten behaald. Onze medewerkers zijn ons grootste en belangrijkste bezit, en we zorgen goed voor hen en behandelen hun gegevens zorgvuldig.

Trainers: Krysia, Tina, Ania, Hania, Pawel, Kristian, Sven, Ian, Barbara, Marek, Sil, Joanna en Jola.

Onze certificeringen

Hier werken onze cursisten:

We zijn dankbaar voor hun vertrouwen en de ruimte die we gekregen hebben om hun organisatie nóg beter te maken!

14 trouwe trainers
12 jaar expertise
1000+ cursisten per jaar
aanbod in 7 talen