Het succes van uw organisatie is mede afhankelijk van het welzijn van uw medewerkers.

Ze zijn namelijk onderdeel van uw organisatie en werken samen aan het gezamenlijke resultaat. Dit doen ze graag, tenzij er ”iets” in de weg staat, iets dat niet altijd zichtbaar is. Sociale veiligheid bijvoorbeeld.

Wij vinden dat ieder mens recht heeft om gelijkwaardig en respectvol behandeld te worden. Daarom hebben we een platform opgericht waar iedereen terecht kan, zowel uw Nederlandse als buitenlandse medewerkers. We hebben jarenlang gewerkt aan het uitbreiden van ons netwerk en het kiezen van de juiste partijen, in Nederland en in het buitenland. Dit heeft geleid tot 21 professionals die zowel in Nederland als in het buitenland (via Teams) uw medewerker van dienst kunnen zijn. In 4 talen!

Uw medewerkers hebben behalve het werk bij u, ook een privéleven waar helaas vaak ”dé oorzaak” ligt van het functioneren van uw collega’s. Werk- en thuis zijn niet altijd te scheiden, het gaat om dezelfde mens. Veel mensen zitten gelukkig wel ”lekker in hun vel” maar een groot deel zit behoorlijk ”in de knoop”. ​Mensen maken ziektes mee, mensen piekeren, mensen scheiden, mensen lijden, mensen rouwen. De ”normaalste” zaken van de wereld, het hóort bij het leven! En ja, het heeft indirect enorme invloed op het werk. Op uw team, uw collega’s, en uw bedrijf!

Gelukkig zijn de meeste gevallen goed op te lossen binnen het sociale vangnet van uw medewerkers, hier in Nederland. Maar. Wát als uw medewerker uit een ander land komt? Klik hieronder en bekijk onze drie oplossingen: conflicthantering, ondersteuning bij persoonlijke situaties en inzet van de professionals. Hieronder vindt u 27 verschillende oplossingen. Bekijk ze alvast zodat u, ”voor het geval van”, snel kan schakelen!

Werkt u in een multiculturele organisatie?

Mooi! Zo leert u verschillende tradities, hoort u verschillende talen en ervaart u andere denk- of werkwijze dan uw eigen. Maar. Het werken met de collega’s van andere herkomst kan ook uitdagende situaties veroorzaken. Onbegrip komt vaak door de onbekendheid van culturele verschillen. Deze kenmerken zich door andere levensgewoontes en andere geloofsovertuigingen, andere opvoeding en heel ander onderwijs. Met deze bagage komen uw collega’s naar Nederland. Vanzelfsprekend kan dit, eerder of later, een obstakel worden in de communicatie en de samenwerking binnen uw bedrijf.

Personeelstrainer biedt een dienstenpakket en cursusaanbod voor de medewerkers in hun eigen taal.

Ons cursusaanbod is beschikbaar in 7 talen, onze diensten op het gebied van sociaal veilig ondernemen, in 4 talen.

14 trouwe trainers
12 jaar expertise
1000+ cursisten per jaar
aanbod in 7 talen