Opleiden van eigen medewerkers is goedkoper dan werven van nieuwe medewerkers!

Bij Personeelstrainer geloven we dat de kracht van een organisatie ligt in de kracht van haar mensen. Wij helpen u graag bij het ontwikkelen van uw organisatie en de vaardigheden van uw medewerkers.

Wij beseffen dat het koesteren van uw (internationale) medewerkers van cruciaal belang is. Daarom bieden wij, sinds 2011, een uitgebreid cursusaanbod in 7 talen aan op het gebied van communicatie, leiderschap en veiligheid. 

Wij geloven in het talent van een mens en vinden dat iedereen recht heeft op ontwikkeling en een waardig bestaan, ook in het buitenland! 

Onze ervaren trainers spreken de taal van uw medewerker en zijn u graag van dienst om uw medewerkers op te leiden, ongeacht hun achtergrond, leerniveau of nationaliteit.

Onze cursussen helpen bij effectieve communicatie en samenwerking, de ontwikkeling van leiderschapsvaardigheden en het handhaven van de hoogste normen op het gebied van veiligheid op de werkvloer. Dit doen we dankzij de inzet van onze trouwe, ervaren trainers die de taal van uw werknemers spreken. 

Werkt u in een multiculturele organisatie?

Mooi! Zo leert u verschillende tradities, hoort u verschillende talen en ervaart u andere denk- of werkwijze dan uw eigen. Maar. Het werken met de collega’s van andere herkomst kan ook uitdagende situaties veroorzaken. Onbegrip komt vaak door de onbekendheid van culturele verschillen. Deze kenmerken zich door andere levensgewoontes en andere geloofsovertuigingen, andere opvoeding en heel ander onderwijs. Met deze bagage komen uw collega’s naar Nederland. Vanzelfsprekend kan dit, eerder of later, een obstakel worden in de communicatie en de samenwerking binnen uw bedrijf.

Personeelstrainer biedt een dienstenpakket en cursusaanbod voor de medewerkers in hun eigen taal.

Ons cursusaanbod is beschikbaar in 7 talen, onze diensten op het gebied van sociaal veilig ondernemen, in 4 talen.

14 trouwe trainers
12 jaar expertise
1000+ cursisten per jaar
aanbod in 7 talen