Effectief communiceren in multicultureel team

Een Nederlandse leidinggevende van internationale collega’s heeft tegenwoordig een grote uitdaging. De taalbarrière maar ook en vooral het niet kennen van de culturele verschillen: andere opvoeding, ander onderwijssysteem en andere hiërarchie, bemoeilijken de samenwerking en de communicatie. Deze training leert u op een praktische wijze bewust omgaan met deze verschillen en het geven van de juiste leiding. Hierdoor ontstaat begrip naar elkaar toe wat leidt tot gemotiveerde medewerkers en een sociaal wenselijke werkomgeving. De training wordt verzorgd in het Nederlands.

Deze interactieve workshop is bedoeld voor Nederlandse medewerkers werken met Poolse collega’s. Werken met de collega’s die een andere herkomst hebben kan lastige situaties veroorzaken. De situaties die ontstaan door onbekendheid en cultuurverschillen. In deze training leert u op praktische wijze hiermee om te gaan. Onderling begrip leidt tot gemotiveerde medewerkers in een sociaal wenselijke werkomgeving.

Een cursusdag duurt een dagdeel, starttijd in overleg met de opdrachtgever.

Doelgroep

Deze interactieve workshop is bedoeld voor Nederlandse medewerkers en leidinggevenden die werken met Poolse / internationale collega’s. Werken met de collega’s die een andere herkomst hebben kan lastige situaties veroorzaken. De situaties die ontstaan door onbekendheid en cultuurverschillen. In deze training leert u op praktische wijze hiermee om te gaan. Onderling begrip leidt tot gemotiveerde medewerkers in een sociaal wenselijke werkomgeving.

Aantal deelnemers

In-company: minimaal 6 – maximaal 12

Beschikbaar in:

Nederlands, Engels

Locatie:

In-company

Investering:

afhankelijk van de locatie Groep