Jurist

De cultuurverschillen, de aangeleerde hiërarchie en de normen en waarden vanuit het land van herkomst beperken het zoeken naar de hulp. Schaamte om over de problemen vanuit het verleden te praten is enorm! Bovendien is het zoeken naar de juiste hulp vaak lastig tevens de taalbarrière.

Stel dat iemand van uw collega’s in het verleden te maken had met de justitie, recentelijk een ongeval veroorzaakte of verwikkeld is in een complexe juridische zaak. Anders. Stel dat ú als werkgever vragen hebt die u zelf niet weet op te lossen. Stel dat er een van uw waardevolle medewerkers betrokken is bij een extern conflict, ruzie of een juridisch incident op de woonlocatie of op de werkvloer.

Wat in Nederland normaal en gebruikelijk is, is vaak in het land van herkomst van uw collega, een taboe. Vaak zijn dit de vrij makkelijk oplosbare zaken, met de juiste hulp dan wel. Laat het niet zo ver komen dat uw werknemer (lees: collega) in de problemen belandt of ergens anders werk gaat zoeken!

Laat een van onze professionals uw collega helpen! Vaak is er een uurtje gesprek al meer dan voldoende! In sommige gevallen verwijst onze professional uw medewerker door naar de juiste hulpinstelling.

Ons platform biedt u als werkgever ondersteuning en zorgt ervoor dat uw werknemer snel de juiste hulp krijgt. We spreken de taal van uw werknemer, onze juristen zijn opgeleid en gecertificeerd. We bieden hulp aan in 4 talen: Pools, Duits, Engels en Nederlands. Hiernaast bieden we de mogelijkheid om samen te werken tussen de jurist en een van onze (be)trouw(bar)e tolken.

U kunt onze professionals inzetten vanaf 1 uur. Voor meer mogelijkheden: vul vrijblijvend het formulier in en beschrijf kort de situatie. u hoeft de gegevens van uw medewerker NIET in te vullen!

Beschikbaar in:

Pools, Engels, Nederlands, Duits

Investering:

klantenkaart Maand