Multicultureel bedrijfsfeest

Statafels. Hollandse hapjes. Bier. DJ. Jeans aan en gaan… U hebt het helemaal voorbereid, een hoop werk ingezet, tot de puntjes verzorgd en heeeel veel geld voor betaald! Uw bedrijfsfeest kan beginnen. Gefeliciteerd! 

Maar helaas… Hieronder begrijpen uw internationale werknemers alles behalve het (bedrijfs)feest! Ze schrijven zich dan wel in en durven niet nee tegen u te zeggen omdat het onbeleefd is, in hun cultuur dan.

Ze komen, ze gaan, ze eten niets en achteraf zeggen ze ook nog dat het een verschrikkelijk of belachelijk feest was… Wat een feest!… NOT!

Het is normaal dat u de tradities en de behoeftes niet altijd kent. Dat hoeft ook niet; men is in Nederland en moet zich aanpassen, vinden we. Toch is het fijn en collegiaal om ”voor iedereen een beetje” te doen. Voor de Nederlander én de collega uit een ander land.

Hoe? We komen u heel graag helpen! denken, organiseren, opstellen, eten uit het land van uw medewerkers verzorgen, noem maar op! Wij garanderen dat uw (bedrijfs)feest of uw multicultureel event meer dan geslaagd is!

En ook nog niet onbelangrijk: het kost vaak veel minder dan een Hollands feestje…

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij vrijblijvend contact met u op.

Personeelstrainer BV kan een belangrijke rol spelen in de organisatie en het succes van een multicultureel bedrijfsfeest. Hier zijn enkele manieren waarop Personeelstrainer BV uw organisatie kan ondersteunen:

 

  • Planning en Organisatie: Personeelstrainer BV kan helpen bij het ontwerpen en organiseren van het feest, waarbij rekening wordt gehouden met de culturele achtergronden van alle medewerkers.

 

  • Communicatie: Personeelstrainer BV kan ondersteunen bij de communicatie rond het evenement, waarbij taal en culturele nuances worden gerespecteerd.

 

  • Entertainment en Activiteiten: We kunnen adviseren over geschikt entertainment voor alle aanwezigen die culturele uitwisseling en interactie bevorderen.

 

  • Evaluatie en Feedback: Na het evenement kan Personeelstrainer BV helpen met het analyseren van feedback om toekomstige evenementen te verbeteren.

 

Door samen te werken met Personeelstrainer BV voor uw multiculturele bedrijfsfeest, kunt u een evenement creëren dat niet alleen vermakelijk is, maar ook bijdraagt aan het bouwen van bruggen tussen verschillende culturen binnen uw organisatie, wat de teamgeest en de bedrijfscultuur ten goede komt.

 

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij vrijblijvend contact met u op.