Multicultureel bedrijfsfeest

Statafels. Hollandse hapjes. Bier. DJ. Jeans aan en gaan… U hebt het helemaal voorbereid, een hoop werk ingezet, tot de puntjes verzorgd en heeeel veel geld voor betaald! Uw bedrijfsfeest kan beginnen. Gefeliciteerd! 

Maar helaas… Hieronder begrijpen uw internationale werknemers alles behalve het (bedrijfs)feest! Ze schrijven zich dan wel in en durven niet nee tegen u te zeggen omdat het onbeleefd is, in hun cultuur dan. Ze komen, ze gaan, ze eten niets en achteraf zeggen ze ook nog dat het een verschrikkelijk of belachelijk feest was. Tadaa! Wat een feest!… NOT!

Het is normaal dat u de tradities en de behoeftes niet altijd kent. Dat hoeft ook niet; men is in Nederland en moet zich aanpassen, denken we. Toch is het fijn en collegiaal om ”voor iedereen een beetje” te doen. Voor de Nederlander én de collega uit een ander land.

Hoe? We komen u heel graag helpen! denken, organiseren, koken, opstellen, zonodig doen we ook een dansje! Als uw (bedrijfs)feest of uw multicultureel event maar geslaagd is!

En ook nog niet onbelangrijk: het kost vaak veel minder dan een Hollands feestje…

Vul vrijblijvend ons formulier in, we bellen u graag met tips!