Risico inventarisatie- en evaluatie (RI&E)

De RI&E is verplicht voor alle organisaties (met minimaal 1 fte aan medewerkers). Het is een middel om de gezondheid en veiligheid van je organisatie en medewerkers te stimuleren. Wanneer jij de RI&E uitvoert, ben je op de hoogte van alle risico’s binnen je organisatie. Vervolgens maak je een plan van aanpak om deze risico’s te vermijden en te verkleinen. Bij een bedrijf met meer dan 25 medewerkers moet deze dan getoetst worden door een gecertificeerde deskundige.

Een Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E) beschrijft de risico’s in het bedrijf op het gebied van gezondheid en veiligheid van de werknemers. Hiermee krijgt een werkgever snel inzicht in de situatie en kan hij zien waar verbeteringen in de onderneming nodig zijn. Bij een RI&E hoort een Plan van Aanpak, dat beschrijft welke maatregelen de werkgever neemt om de geïnventariseerde risico’s aan te pakken.

We helpen u. graag bij het opstellen van de RI&E, met het oog op alle werknemers binnen uw bedrijf dus ook uw internationale werknemers bij wie de veiligheidsregels niet altijd bekend zijn.

We nemen uw bedrijf én ons werk serieus en kijken verder dan alleen de verplichte ”vinkjes”.

Vul bij interesse vrijblijvend het formulier in dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Beschikbaar in:

Nederlands

Locatie:

in-company

Investering:

op aanvraag Op aanvraag