De arbeidsmarkt verandert.

De nieuwe generatie komt er aan, en internationale medewerkers bewegen.

Staat u voor belangrijke keuzes, en wilt u strategisch advies van iemand die over de expertise in multiculturele organisaties beschikt?

We helpen u graag om uw doelstellingen te vertalen naar een ondernemersstrategie. Met een goede strategie is uw onderneming beter in staat te reageren op de kansen en de bedreigingen uit de (arbeids)markt en haalt u het beste uit uzelf als ondernemer, uw organisatie als werkgever en uit uw belangrijkste asset: uw mensen.

Er wordt nog wel eens gewerkt met de verouderde kernwaarden of documenten. Zaken die cruciaal zijn in de ondernemers wereld!

De tijden veranderen, de mensen om ons heen ook, de behoeftes zijn heel anders dan 5 of 10 jaar geleden. We kijken ook graag samen met u naar de onbenutte kansen van het talent binnen uw organisatie. Vaak hoeft u niet extern te werven, u hoeft alles goed intern te kijken waar het talent zit. We helpen u graag hiermee verder.

Vul vrijblijvend ons formulier hieronder in, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. (kies één van de 3 buttons)

Werkt u in een multiculturele organisatie?

Mooi! Zo leert u verschillende tradities, hoort u verschillende talen en ervaart u andere denk- of werkwijze dan uw eigen. Maar. Het werken met de collega’s van andere herkomst kan ook uitdagende situaties veroorzaken. Onbegrip komt vaak door de onbekendheid van culturele verschillen. Deze kenmerken zich door andere levensgewoontes en andere geloofsovertuigingen, andere opvoeding en heel ander onderwijs. Met deze bagage komen uw collega’s naar Nederland. Vanzelfsprekend kan dit, eerder of later, een obstakel worden in de communicatie en de samenwerking binnen uw bedrijf.

Personeelstrainer biedt een dienstenpakket en cursusaanbod voor de medewerkers in hun eigen taal.

Ons cursusaanbod is beschikbaar in 7 talen, onze diensten op het gebied van sociaal veilig ondernemen, in 4 talen.

14 trouwe trainers
12 jaar expertise
1000+ cursisten per jaar
aanbod in 7 talen