Niks zo mooi als een écht team!  Niks zo belangrijk als een goede sfeer! Niks zo goed(koop) als geschoold personeel!

Een team ontstaat er niet uit het niets. Aan elke relatie die duurzaam is moet er gewerkt worden. Samen werken, samen vieren, samen lachen.

Een droom? Of een realiteit? Als u in de multiculturele organisatie werkt kan het wel eens nogal uitdagend zijn om alles te begrijpen en zodanig samen te stellen dat iedereen gelukkig is. We doen afgelopen jaren niets anders dan werken er dagelijks met- en voor- de multiculturele organisaties! We spreken de talen van uw medewerker, begrijpen hun cultuur en behoeftes, we leiden ze op. We creëren teams. Én sfeer!

Bent u zo ver om van een groep mensen een team van te maken?

Vul vrijblijvend ons formulier in, we denken graag met u mee!

Werkt u in een multiculturele organisatie?

Mooi! Zo leert u verschillende tradities, hoort u verschillende talen en ervaart u andere denk- of werkwijze dan uw eigen. Maar. Het werken met de collega’s van andere herkomst kan ook uitdagende situaties veroorzaken. Onbegrip komt vaak door de onbekendheid van culturele verschillen. Deze kenmerken zich door andere levensgewoontes en andere geloofsovertuigingen, andere opvoeding en heel ander onderwijs. Met deze bagage komen uw collega’s naar Nederland. Vanzelfsprekend kan dit, eerder of later, een obstakel worden in de communicatie en de samenwerking binnen uw bedrijf.

Personeelstrainer biedt een dienstenpakket en cursusaanbod voor de medewerkers in hun eigen taal.

Ons cursusaanbod is beschikbaar in 7 talen, onze diensten op het gebied van sociaal veilig ondernemen, in 4 talen.

14 trouwe trainers
12 jaar expertise
1000+ cursisten per jaar
aanbod in 7 talen